مواد لازم برای شروع
- ۳۰۰ گرم آرد گندم
- ۱ قاشق چایخوری مخمر
- ۱ قاشق چایخوری نمک
- یک قاشق غذاخوری روغن زیتون
۱- مایه اصلی را درست کنید: آرد را در یک کاسه بزرگ قرار دهید و در آن مایه خمیر و نمک بریزید. حدودا به اندازه یک آب معدنی کوچک (کمی کمتر) آب گرم و سپس روغن زیتون اضافه کنید و با یک قاشق چوبی بهم بزنید تا یک خمیر نرم و نسبتا مرطوب داشته باشید. خمیر را به مدت ۵ دقیقه ورز دهید تا خوب صاف و هموار شود و با یک دستمال بپوشانید و کنار بگذارید. اگر دوست دارید میتوانید خمیر را برای بهتر شدن همان طور رها کنید.
۲- سس را درست کنید: پاستا را مخلوط کنید، ریحان و سیر خرد شده را با هم مخلوط کنید، حال موقع طعم دادن است. آن را در دمای اتاق بگذارید و شروع به شکل دادن به آن کنید. (مانند ویدیوی بالا)
- ۹۷/۰۵/۰۶